A festett kádamat Tandillal (Aldis wc tisztító) takarítottam, hol a szert rányomtam sárga színű lett a kád. Mivel tudom megint fehéré takarítani?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek tanácsokkal. A hétvégén nagytakarítottam a fürdőszobában, ami most lett 2 éve felújjítatva és a kádamat is lefestettem (drága volt, de olcsóbb, mint egy új kád) Ki akartam fertőtleníteni, amihez sárga színű Tandil wc tisztítót használta. ahol ráfolyt a szer a kádra ott a kád sárga csíkos lett, körbe. Ez megijesztett és csúnya lett. azóta két napja súrolom a kádat, kipróbáltam sok mindent. Használtam: Cif súrolószert, ecetet és mosószódát, még a varázsradírt (csodaszivacs) is. Kicsit kopott, de még sárgán rikít. Festetni most nincs rá pénzem, van esetleg megoldás még?jan. 20. 09:33
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, kipróbálom még a fogkrémet is.
Most először akartam kifertőtleníteni a kádat, nem szoktam ész nélkül fertőtleníteni semmit. Pont azért gondoltam azt, hogy most ideje lenne...
Drága tanulópénz volt nekem.
Kezdő háztartásvezető vagyok, és csak remélem több baj nem fog történni. Felírom a listámra mit tilos csinálnom :(
jan. 20. 11:31
12/13 anonim válasza:
Alap szabály, hogy ha valami nem megy, akkor azt úgy hagyjuk és majd ha lesz rá büdzsé, akkor kijavítjuk vagy cseréljük. Ennél csak rosszabbá lehet tenni. Használni lehet attól még.
13/13 anonim válasza:
"kipróbálom még a fogkrémet is."
Abban még apró szemcsék is vannak és ezzel akarod dörzsölni?
Inkább ne nyúlj hozzá már semmivel!
Ezt hívják tanulópénznek.
A következő festésig így marad.
De addig is óvatosan takarítsd. Nem kell nekimenni mindenféle agresszív kencékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!