A festett kádamat Tandillal (Aldis wc tisztító) takarítottam, hol a szert rányomtam sárga színű lett a kád. Mivel tudom megint fehéré takarítani?
Miért kell ilyen agresszív anyaggal nekimenni?
Ha 2 nap alatt nem tudtad eltávolítani akkor talán már rájöttél hogy a festéket magát tetted tönkre. Újra kell festeni. Legközelebb majd óvatosabban takarítasz.
1+
Nézd a jó oldalát, ha most akril kádad lenne vehetnél másikat.
Lehetséges, de jelenleg ez nem vígasztal...
Valami megoldás esetleg valakinél nem volt? Biztos nem csak velem fordult elő ilyen...
Sajnos nem tudsz vele mit csinálni, nem tudom az összetételt, de megmarta, oxidálta a festéket a szer.
Megpróbálhatod, karcmentes tisztítóval és szivaccsal, hátha csak felületi és lepolírozható.
Sajna a gyengébb akrilkádat is sokszor elcseszik valami hasonlóval.
Nem akartalak a fertőtlenítésel bántani, csak sztem sokszor használják feleslegesen. A covid óta nagyon "divatos" lett.
A baktériumok burkát a lugos anyagok mint a szappan is vagy szinte az összes tisztítószer, jól oldja, és elpusztítja őket. Csak végig kell szivaccsal kenegetni és rajtahagyni a kádon, aztán lemosni. Hidd el, hogy tökéletes. Még tisztítás szempontjából is.
Kommersz fogkrémekkel is szoktak ezt-azt polírozni, azt is tedztelheted. Szivacsra, és gyors kis körkörös mozdulatokkal.
Csak kérdés a mart felület mélysége, festék vadtagsága
A 7-es javaslata nem vicc, újra fehér nem lesz, de ha mindenhol lekened, akkor egyszínü és nem foltos.
A kádat meg fölösleges fertötleníteni, hacsak nem végeztek benne valami kifejezetten fertözö akciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!