Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szokta csípni a torkotokat,...

Szokta csípni a torkotokat, szemeteket ha domestosszal takarítottok?

Figyelt kérdés
A kádat szoktam vele át fertőtleníteni néha, amúgy más klórmentes fertőtlenítőt szoktam használni de néha azért át mosom klórral is. Csak kíváncsi lennék, hogy csak én vagyok ennyire érzékeny rá?

jan. 16. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csípni éppen nem szokta, de elég kellemetlen, nem is használom, se a hipót.
jan. 17. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jellegzetes szaga van és ha töményen lélegzed be akkor ez a normális. Bajod nem lesz tőle, annyi, hogy ne hajolj bele a kádba ha hipózod.

Arra figyelj, hogy sósavval vagy sósavat tartalmazó termékkel (vízkőoldóban van gyakran) SOHA nem szabad egyszerre hipót (Domestos) használni! Akkor nem csupán a hipó vagy külön a sósav szagát éreznéd, hanem a keletkező klór gázt és az bizony nagyon ártalmas. Az volt az első harci gáz amit háborúban bevetettek.

Próbáld meg úgy, hogy a vizes felületet csak áttörlöd egy olyan törlőruhával vagy szivaccsal, amire előtte tettél a Domestos-ból valamennyit! Akkor hipóval ugyan áttörlöd, de nem olyan nagy mennyiséget használsz, mint máskor. Akkor csak érzed a szagát és ennyi.

A Domestost én rendszeresen használom a vécében is. A szagát jobban szeretem minta vécé illatosítók többségét, így a keletkező szag elnyomására is rendszeresen lehúzás után egy kevés Domestost teszek a csészébe és nem kifújok az illatosítóból a levegőbe. A családból még senki nem panaszkodott miatta hogy bárkinek is irritáló lett volna. Mert ez csak kis mennyiség. A takarításnál sokkal többet szoktunk használni még ha nem is lenne szükséges.

jan. 17. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem
jan. 21. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves 2-es. Ki fogom próbálni. Azt hallottam, hogy a sósavval klórgáz keletkezik, arra vigyáztam, hogy ne használjam a kettőt együtt. Nyitott ablaknál takarítok mindig de valahogy mégis nagyon zavar a szaga. Az is biztos, hogy az elhasznált mennyiség is gyakran több, mint amennyi valóban szükséges lenne.
jan. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!