Domestossal takarítottam sütőt, ha nem sikáltam ki jól és egy kis tisztítószer maradt a sütőben belül lehet baj belőle?
Tudom klórtartalmú csak az üveglap belülről is (a kihajtható része a sütőnek) is olyan koszos volt, meg a széle, meg az alja, hogy ráöntöttem közvetlen a domestost hagytam rajta kicsit állni majd vizes dörzsivel lemostam...
próbáltam többször áttörölni
Ha holnap / holnapután / későbbiekben sütnék a sütőben lehet baj abból ha egy kis domestos maradt a sütő alján?
mármint ha 220 fokra felmelegítem a sütőt, a klór csinál valamit vagy szabadulhat fel mérgező gáz a véletlen ottmaradt tisztítószerből?
többször áttöröltem vizzel is az alját
vagy menjek biztosra és inkább még 5-10X töröljem át sima vizzel?
(annyira le volt ragadva hogy muszáj volt közvetlen ráöntenem a domestost. nem oldottam fel előtte a domestost vízben.)
Nem a megfelelő szert használtad, ez tény, de már nem lehet visszacsinálni, ezt a helyzetet kell megoldani!
Gyújtsd be a sütőt kaja nélkül és próbáld ki!
Ha maradt benne valami szer, vagy szaga van, azt ezzel kiégeted, nem direktben lesz a bejglid fertőtlenítőszer szagú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!