Be rohad a mosogatógép?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem kinyitni a mosogatógép ajtaját mielőtt eljöttem. Már elmosogatott viszont nem nyílik ki magától sajnos, én pedig nem nyitottam ki. Vajon 1 hét alatt lesz valami baja?dec. 12. 15:08
1/4 anonim válasza:
Ha nem nyilik ki, attól még leszárítja az edényeket, az enyém is ilyen, és ha marad is benne pára, és gond lenne, akkor abban az esetben is bebüdösödne ha nincs benne semmi. Szóval szerintem ne aggódj.
3/4 anonim válasza:
Ha hazaérsz majd és büdösnek találod akkor ne pakold ki hanem újra indítsd el a mosogatást! Akkor azzal az edények is meg a gép is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!