Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy mely napokon viszik el a kommunális hulladékot a házban ahová költöztem?

Figyelt kérdés
Az FKF oldala nem üzemel, csak a kerületet lehet bejelölni, tovább nem enged az oldal, így utcára, házszámra nem tudok keresni.
nov. 8. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Szomszédot megkérdezni esetleg?
nov. 8. 23:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az ügyfélszolgálatukat!
nov. 9. 01:53
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Kukákat látsz kint reggel valoszinü az nap.
nov. 9. 04:39
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg élnek így felnőtt emberek 2024-ben?
nov. 9. 08:05
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

- Megkérdezed az előző tulajt, vagy a szomszédokat.

- Nyitott szemmel jársz és meglátod, hogy mindenkinél kint vannak a kukák. Él benned a gyanú, hogy akkor aznap viszik.

- Felhívod a szolgáltatót és megkérdezed.

nov. 9. 09:54
 6/12 anonim ***** válasza:

A városod honlapján ki van írva.

Amikor szerződtél, adtak hulladék naptárat.

Már előző este ki szokták tolni a kapu elé a szomszédok, látod.

nov. 9. 10:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Négyesnek, aki bizonyára a teremtés koronája üzenem: 4 féle kuka tartozik a társasházhoz: szektív papír, szelektív műanyag, szelektív bio hulladék és a kommunális hulladék. Mint említettem most (tegnap költöztem ide) így még nem volt alkalmam megfigyeléseket tenni, de mivel teljesen máshol vannak a kukák, mint a bejárat, így vélhetően egy hétig kéne ott strázsálnom mire megfejtem, hogy mely napokon ürítik. Gondolkodó emberként úgy gondoltam van egy online felület ahol tudok tájékozódni. Itt nem én vagyok a hülye kedves négyes, hanem te...
nov. 9. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Legyél elnéző, ezeket az információkat te nem írtad le így maradt, hogy mindenki a maga habitusa szerint következtet valamire! Ráadásul sajnos ezen a portálon már rengeteg hasonló kérdés volt ahol az illető tényleg olyan volt mint amilyennek téged gondoltak.
nov. 9. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. A karma dolgozik, ne félj.
nov. 9. 11:25
 10/12 mindentudó99 ***** válasza:
27%
Én azt csinalnám hogy átmennék a szomszédhoz es bekopognék. Jónapot kivánok xy vagyok most költöztem ide. Esetleg tudna segíteni abban hogy megmondja nekem melyik nap szállítják el a komunális hulladékot?
nov. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!