Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak én utálok takarítani?

Csak én utálok takarítani?

Figyelt kérdés
Egész héten szabadságon vagyok és elhatároztam, hogy most normálisan kitakarítok, de ma sem csináltam mosáson meg mosogatáson kívül mást. Mindig heti 1x összecsapok mindent 1 max 2 óra hossza alatt. Csütörtökön jönnek hozzánk vendégek, szeretném ha szép tisztaság lenne. Szeptember elején költöztünk össze a párommal, kezdő vagyok. Ti hogy csináljátok? Egy nap mindent? Milyen gyakran takarítotok? 80 nm a ház, 2 szoba, nappali konyha egyben és fürdőszoba wc egyben, szóval nem nagy ház.

#házimunka, takarítás,
okt. 28. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem csak te utálsz takarítani, hanem én is. :) (de gondolom sokan vagyunk ezzel így) Csak akkor ha nagyon muszáj. Jó mosogatás (géppel), elpakolás, konyhapult letörlése meg a szemét levivése az napi feladat. Én még reggel wc és a csap fertőtlenítése amit szoktam, szellőztetés, ágy megigazítása, kanapén a plédek, párnák elrendezése, erkélyen a hamus kiöntése, kimosása még belefér. Napi szinten nekem ettől több ne megy. Kb. két hetente mosok (egyedül használom a lakást). Portörlés, porszívózás, felmosás,ablak tisztítás, függöny mosás, csempe és tükör törlése, kád súrolás, ágyneműhúzás, törölköző csere és mosás, fürdőszoba szőnyeg kimosása...szekrényekben szanálás, rendezés....hűtő olvasztás..hát ezekhez nekem külön lelkierő kell, és csak olyan napokon megy amikor kipihent vagyok.
dec. 7. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Amire nagyon kell figyelni, wc, mosdó, ezek mindig legyenek rendben, bárki betoppanhat... felmosás nálam 3 naponta van kb. Porszívózás minden nap. Ha jobban ki akarok takarítani akkor 1 nap 1 helyiség. Portörlést csinálhatnék többször is, de annyi baj legyen. Munka mellett én sem tudok patika rendet tartani. Az már fél siker ha mindent elraksz magatok után.
dec. 16. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokan utálják.
jan. 7. 02:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!