Mit tegyek hogy ne legyenek a géppel elmosogatott edények mosószer szagúak és ízűek?
Új bosh gépem van, eddig kézzel mosogattam, ott ilyen nem volt...
Most komolyan az a megoldás egy ilyen drága gép esetében hogy minden egyes tányért, poharat, fazekat, serpenyőt elöblítsek kézzel használat előtt?Minden gép ilyen undorítóan dolgozik?
Jah és időben kinyitom a gépet...
A mosogatógép nem konyha malac . Az ételmaradékot bizony el kell távolitani berakás előtt.A mosogatógép ezt a finom szűrőjén keresztül nem fogja eltávolitani.Az öblitő vízzel újból felnyomja az elmosottakra .
Nem illatosított mosogató szert kell használmi.
1#
Le van minden róla kaparva.
Viszont oké hogy nem illatosítottat kell használni, viszont attól hogy nincs szaga a probléma nem szűnik meg, rajta lesz a vegyület a tányéron, csak nem fogom érezni az ízét...
Kb mint náthásan domestosozni...
Használsz sót és öblítőt?
Milyen kapszulát használsz? Én egyik után sem érzem a szagát vagy ízét.
Nem tudom mit használsz de akkor próbálj ki mást vagy tegyél bele kevesebbet.
Az öblítő mennyiségét lehet szabályozni pld.
Meg hogy-hogy időben kinyitod?
Ha kész, mindegy mikor veszed ki, azon már nem változik semmi.
Jar kapszulát használok.
Milyen sóról és öblítőről beszéltek?
Nem egyben van minden ami kell a kapszulában mint a mosógép kapszulában?
Jujj, nem.
Só kell bele, (mosogatógép só) a mosogató tér aljában van egy tekerhető nagyobb kupak, oda először vízzel töltsd fel, és aztán a sót, amíg fér (kilós kiszerelés, nem szokott az egész)
Az öblítőt meg az ajtóba lehet egy pici lyukon, ott a virág jelzés nem sok fér bele.
Jelez a gép, ha elfogy, nem kell sűrűn tölteni.
Ha jól értem, a probléma egy utólagos öblítés hiánya. Meg kell nézni, nincs-e valami öblítő program pluszba. Ha nincs, akkor kétszer kell elindítani a gépet, második alkalommal mosogatószer nélkül.
Sajnos, a mosógépeknél is egy probléma, hogy a gyártók azzal versenyeznek, hány liter vizből van meg egy ciklus. A végére meg az jön ki hogy büdös a ruha, meg vegyszerszagú az edény a túl kevés víz miatt.
Sosem volt ilyen problémám.
Milyen programot használsz? Ez a gyors, illetve az eco programnál fordulhat elő, keress egy normál, minimum 60 fokos programot, tegyél a gépbe sót és öblítőt és meg fog szűnni a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!