Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van egy olyan érzésem, hogy a...

Van egy olyan érzésem, hogy a szárítógépben összemennek a ruhák, ez reális lehet?

Figyelt kérdés
Nem létezik, hogy mindig ha veszek valamit, egyből picit dagadtabb leszek mosás után!!!
szept. 2. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak anyagok amik a mosástól is összemennek kicsit, de olyanok is amik a szárítógépben összemennek.

Sok felsőmet ezért csak 30 fokon mosom, mert nálam számít egy fél méret különbség is, akkor már feszül rajtam, pedig amikor megvettem még kellemesen lenge volt.

A szárítógép ritkábban okozza ezt, inkább a mosás. De megpróbálhatod, hogy nem rögtön teszed a szárítóba, hagyod annyira megszáradni, mintha épp vasalni akarnád és csak akkor teszed a szárítógépbe. Én mindent így szárítok amikor erre van lehetőség, a vasalást váltom ki vele. Akkor nem megy már össze.

szept. 2. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Hmmmmm lehet, hogy a mosógép a ludas :) Igazából sose szárítottam gép nélkül, lehet kipróbálom legközelebb, hogy természetes módon szárítom. Automatára állítom a programot ("AI washing"), lehet, hogy 60 fokra is feviszi.
szept. 2. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Már a 40 fok is sok a pamut cuccoknak, azok természetes módon kicsit zsugorodnak. Egy vékony embernél ez nem jelentős, nálam viszont rengeteget számít, mert elég túlsúlyos vagyok. A 60 fokos mosás meg minden pamutruhát zsugorít, kivéve amiket eleve így készítettek, mint a törölközők, ágyneműk.

Mindig nézd meg a címkéjét a ruhának, hogy hány fokon mosható és a programot ennek megfelelőre állítsd be!

szept. 2. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a törölközőkön kívül mindent alacsony hőfokon szárítok és eddig nem ment össze semmi.
szept. 3. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!