Szeretnék mosódiót használni. A kérdésem: HONNAN, MELYIKET ajánljátok inkább? Jó minőségűt szeretnék reális áron.
Mielőtt megvásárolnád tájékozódj!
Kemény és magas vas tartalmú vízben hatástalan.
Vagyis olyan lesz a ruha mintha kis sem mostad volna.
Én vettem már a dm-ben is, meg még két fajtát a netről.
Csodákat írtak róla a blogokban meg fórumokon, hát én nem voltam tőle elájulva.
A fehér ruha az még adalékkal is csak szürke volt, a színeseket sem mosta ki rendesen, izzadságszagúak és foltosak maradtak.
Szia,
Mi nemrégen vettünk egy próbacsomagot, és bevált, jól működik, a hozzá járó gyöngyvirágos illat is nagyon jó, és kihozza a foltot, ha jól használja az ember, esetleg ha tesz mellé mosószódát ;)
Köszönöm, ez a válasz (#5) már hasonlít egy rendes válaszra. ;)
Hol vetted ezt a próbacsomagot? És van-e összehasonlítási alapod esetleg?
Mint írtam: SZERETNÉK mosódiót használni. Mindenképpen. Ha kell, adalékokkal, csak egy a fontos: minden, amit a mosógépbe teszek, bőrbarát legyen. Nem divatolni akarok, nekem ez fontos. Eddig is mosószódával mosogattam, ecettel és szódabikarbónával takarítottam, és a mosószerem felét mosószódával váltottam ki, mert muszáj. Nagyon érzékeny a bőrünk, nem mindegy. Szóval várom a válaszokat, amit előre is köszönök! :)
HOL ÉRDEMES A MOSÓDIÓT VENNI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!