A fürdőruhából mivel lehet kiszedni a naptej sárga foltjait? Ázott egy ejjel DM-es oxid poros vízben, de semmi hatása.
Sokféle tanácsot lehet olvasni, de nekem sem sikerült kiszednem még fehér textilből sem amit lehetett bármivel tisztítani.
Halványabb lett és így nem gáz a fehér nadrágnál se, csak közelről veszi észre aki tudja, hogy ott egy foltot kell nézni, de el nem sikerült tüntetni, látszik.
Nekem a legtöbbet a marhaepés folttisztító szappan hozott ki belőle, de utána is hiába próbáltam hipózni akár vagy mást ahsználni, megmaradt a folt.
Ezt olvastad gondolom:
#4 Nem kellett volna. A rózsaszínre váltás az a fehérítő lúgos kémhatása miatt volt. Simán átmosva, átöblítve az eltűnt volna - visszafordul a szín rózsaszínből.
Én is jártam így egy műszálas fehér cuccal, meg is ijedtem miatta, de aztán sikerült visszafordítani. A virágok színe is így változik, ugyanaz a vegyület sok virágban más színnel látszik, az egyikben lilás, másikban kékes vagy pirosas, mert a sziromban kicsit savasabb vagy lúgosabb a környezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!