Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért jó a mosózsák?

Miért jó a mosózsák?

Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A ruhák nem dörzsölődnek, nyúlnak mosás közben és nem akad bele semmibe egy-egy kapocs sem.

Mosózsákba szoktam tenni a kényesebb blúzokat, nylon harisnyákat, érzékenyebb ruhadarabokat, bolyhosodásra hajlamos pulcsikat és persze a melltartókat. Ez utóbbiakat szorosan, a méretüknek megfelelő zsákba kell tenni, hogy ne sérüljenek a mosógépben mosás közben, a többit meg kényelmesen, nagyobb zsákba, hogy azért mosódjanak ki rendesen.

2024. jún. 23. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én például a gyerekzoknikat, bokazoknikat is mosózsákba rakom, mert az előltöltős mosógépem rendre kidobálta előre az ajtóhoz.
2024. jún. 23. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Pont dörzsölődnek, mivel nincs annyi helyük mozogni, nem?
2024. jún. 24. 02:16
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 Nem. Mosózsákban csak saját magához ér hozzá meg a zsákhoz, a dobba téve meg az összes többi anyagú ruhához dörzsölődik.

Gyakorlatban használok mosózsákot vagy 20 éve, nem ugyanaz, mint nélküle.

2024. jún. 24. 06:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szintén gyerekzoknikra, illetve olyan cuccokra használom, amit nem szeretek mással összemosni. Pl. volt rá példa, hogy melltartó merevítő esett ki a melltartóból és valahogy bekerült a dob alá. Azóta melltartókat csak zsákban mosok. A gyerekzoknikat azért, ami feljebb említettek, beszorulnak a gumi alá, illetve pl. tépőzáras cuccokat szoktam még abban mosni, hogy ne tapadjon össze mással. Mindig a legrosszabb cuccal ragad össze, aminek kitudja húzni a szálát...
2024. jún. 24. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ilyen velem is megesett, azóta használok én is mosózsákot a melltartókhoz még ha csak centrifugálásra is vannak betéve. Igen csúnyán nézett rám a szerelő amikor kiderült, hogy azért kellett kiemelnie a dobot mert a melltartó merevítője esett be alá és nem engedte mozdulni. :)

Igazad van, a tépőzáras cuccoknak is a zsák a jó, meg az apró csipkebugyijait a lányomnak is abba teszem, azok is olyan kicsik mint egy gyerekzokni.

2024. jún. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!