Igaz, hogy ha öblítőszert is teszünk a mosógépbe, akkor könnyebben kiszakadhatnak a nylon harisnyák?
Figyelt kérdés
(És ha mosózsákban vannak?)2020. júl. 29. 15:56
A kérdező szavazást indított:
Kiszakítja az öblítő a harisnyát
Nem szakítja ki, lehet öblítőt is tenni a harisnyás mosáshoz
Ha mosózsákban vannak a harisnyák, csak akkor lehet öblítőt tenni a mosáshoz
18 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem szakítja ki, csak elveszti a rugalmasságát. Legalábbis azt hiszem. Mondjuk én kézzel szoktam kimosni a harisnyákat.
2/4 anonim válasza:
Off: Én csak egy zokniba szoktam rakni :)
3/4 anonim válasza:
Én szigorúan kézzel mosom a nejlonharisnyáimat! Mosógépbe nem merném tenni, még mosózsákba sem. Nekem össze szoktak benne csomósodni, és mikor szétszedem, na akkor és attól mennek tönkre. Az öblítős víztől szerintem semmi baja nem lesz.
4/4 anonim válasza:
Rákeresve a "licra" és "öblítő" szavakra: "Már többször eset szó róla, hogy a lycra-t, a mosáshoz használt öblítő kioldja az anyagból, ezért nem szabad öblítőt használni ezeknek a ruhadaraboknak a mosásakor."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!