Használtan vett LG mosógépem az ágynemű huzatokat rongálja. Kihúzza a szálakat, azon a helyen elrongyolódik az anyag. Más ruhaneműt nem tép. Másik gépet most nem tudok venni, megoldás lehet mosózsák, vagy pl. egy külön párnahuzatban való mosás?
Az a minőség miatt van, és a nagy fordulatszámon
Moss 800 fordulaton
Attól, hogy valami vadi új, még lehet ócska. Esetedben az ágynemű egy hulladék ha az az első mosástól széthullik. Főleg, ha más nem, csak és kizárólag az. És a második-harmadik mosásnál is, nem csak az elsőnél.
Nincs a mosógépnek semmi baja, de arra a legkönnyebb ráfogni mindent. Az 1200-as centrit nyugodtan rá lehet adni attól nem megy tönkre egy pamut ágynemű. Ágyneműt párnahuzatban, mosózsákban mosni... a nap vicce.
Nézd már meg rendesebben. Jó eséllyel csak a kínaiak szokásos cérnamaradványait nézted be, legközelebb előzőleg rázd ki, szedd össze, porszívózd le mielőtt berakod az első mosásba.
Nekem ugyanez a problémám. Van egy fajta nadrág amiből mindig veszek, már sokat elhasználtam belőle mert dolgozni hordom évek óta. Elkopott a térdénél és az alján, de nem szakadt el soha. Mikor elköltöztünk albérletbe elkezdtek a szálak kijönni ugyanúgy ahogy te mondtad, egy másik nadrágom ak is. Sajnos mivel nem az én házam nem tudom lecserélni. A párnahuzat nem jutott az eszembe eddig de kipróbálom.
A fordulatszám szerintem is mindegy ennek utánaolvastam. Nem mintha tudnék változtatni rajta, mert régi gép ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!