Kantáros munkásruhát hány fokon, mennyi ideig, és mennyi mosóporral mossátok ki, hogy tisztalegyen, de ne kapjon?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 07:03
1/3 anonim válasza:
Mivel egymagába mosom a nacit, hanem melós pólókkal együtt, így önmagában nem tudom mennyi mosószer kellene. Van az a Vanishes oxihoz járó mérőkanál, azzal egy adag mosópor, vagy 80 ml folyékony. 60 fokon szoktam mosni min. 1.5 órás programmal. Ha nagyon koszos, akkor plussz "koszos ruha" programot is beállítom. Ezzel tovább tart a mosás és több a víz, de legalább kijön az olaj, meg a por.
2/3 anonim válasza:
Meg kell nézni, hogy mit bír, mert vannak azért elég gyenge munkásruhák is. A mostanit 70-80 fokom szokom mosni, erős szövet, nem gyenge vékony műszál mint a régi. CNC forgácsológép olajpárárját elég jól be tudja szívni, sima mosással ugyanolyan büdös olajszagú marad, így a leghosszabb programmal mosom, ami 2 órás, és előmosással, az előmosószer tartályba pedig a mosópor mellé trisót is teszek. Ilyen programnál azt vettem észre, hogy nem javasolt öblítőt használni, mert belefő a rekeszébe(felültöltős), így ide ecetet teszek, majd külön öblítőprogrammal öblítek. Egyszer mostam 95°-on, akkor szinte kocsonya lett a Silan.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát maximum 40 ml és merőkanál elég egy teljes mosáshoz? Akkor ott rontottam el. Én vagy 2dl beleöntök mindig.
2024. jún. 20. 10:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!