Mi az a házimunka amit a legjobban és mi az amit a legkevésbé szeretsz csinálni?
Figyelt kérdés
jún. 14. 18:04
1/11 anonim válasza:
Utálok teregetni, de szeretek vasalni.
2/11 anonim válasza:
Szeretek főzni, mosogatni, de takarítani nem.
3/11 anonim válasza:
Legjobban a porszívózast és portorlest szeretem.
Amit gyűlölök az a vasalás. Nem tudok, mindig marad benne egy csík vagy gyurodes. Bár nincs is vasalodeszkam, az asztalon szoktam néha ha nagyon fontos 🥲
4/11 anonim válasza:
Utálok mosogatni és teregetni.
Kedvencem a szellőztetés.
5/11 anonim válasza:
Főzni nem szeretek, takarítás jöhet. Szerencsére a férjem pont fordítva van ezzel :D
6/11 anonim válasza:
Vasalni szeretek, gyűlölök felsöpörni!
7/11 anonim válasza:
Gyűlölök mosogatni, de még azt is, ha csak be kell pakolni a gépbe az edényeket.
Viszont imádok teregetni, pedig van szárítógép is, de mióta jó idő van, teregetek. Mosást betenni, felmosni is szeretek.
8/11 anonim válasza:
Porszívózni szeretek, de kb. minden mást utálok
9/11 anonim válasza:
Hasonlóképp vagyok a házimunkával mint kisunokám az iskolával. Egy hét suliba járás után megkérdeztem: Nos mi újság az iskolában, hogy tetszik? Azt válaszolta: Hát, nem annyira jó! Mindössze 2 óra van amit szeretek: A tornaóra és a szünet. :) Végül is igaza volt.
10/11 anonim válasza:
Utálok felseperni, porszívózni, felmosni. Hamarabb megcsinálok egy csempetakarítást. Olyan nincs amit kifejezetten szeretek, de az utáltakon kívül mindent zokszó nélkül megcsinálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!