Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran takaritotok?...

Milyen gyakran takaritotok? És hogyan?

Figyelt kérdés
Leirom én hogy csinalom: kb heti 3x porszivozas és felmosas,fürdőben csap minden használat után átörlöm, hogy ne legyen csúnya vizköves, wct kb 3 naponta kitakaritom, nálunk épített tusoló van, ezt ritkán szoktam takarítani mert annyira nem is kell, ezenkívül a fürdőben mást annyira nem takarítok. Tükröket szoktam 1-2 hetente. Portörlés szintén 1-2 hetente.konyha minden használat után teljesen kitakaritva. Viszont a sütőt és mikrót ritkán, inkább amikor eszembe jut, vagy látok valamit ami miatt ki kell, hűtőt szintén nagyon ritkán, de at szoktam törölni vizes papirtörlővel gyakrabban azért, de ilyenkor nem pakolok ki belőle (nem szokott tele lenni a hűtőnk) szőnyegek nincsenek és függönyök se mert tetőablakok vannak, azok kb 3-4 havonta le vannak takaritva. Kb ennyi. Mit kéne valtoztatnom vagy máshogy csinálnom? Ti hogy csináljátok és milyen gyakran? Baratom szerint takarítás mániám van, mert 2 naponta porszivozok és felmosok, szerintem egyáltalán nem, sőt kevésnek tartom amit csinálok
2024. ápr. 18. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Heti 5x 45 perc, amíg a hiradó megy. ami ebbe az időbe belefér, azt házimunkával töltöm. A konyhában a mosogatás naprakész, szemét mindig összeszedve, pult, asztal, tűzhely letörölve, mert ide nyilik a bejárati ajtó. Emellett hétfő fürdőszoba, kedd hálószoba, szerda/ csütörtök nappali, péntek teljes konyhai takarítás van. Ennyi.
2024. máj. 3. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Konyha, amikor főzök, igyekszek utána rendet tenni. Fürdő, wc hetente, van h a wc t többször kell, ez a kisfiamtól függ 😃Porszívózás naponta, akár többször is, pluszba megy a robotporszívó. Felmosás 3 naponta. Azért ilyen sűrűn mert van 4 cicám és csak így vállalható velük a ház 😃 mosni kb 3x szoktam egy héten, de akkor egész nap kb, összegyűlik. Nagyobb takarításra fel kell készülnöm lelkileg, ezzel általában mindig meg vagyok csúszva. A szekrénybe hajtogatás külön program.... port törölni nem sűrűn szoktam, pedig kellene, de nem jutok mindig oda. Ablak pucolás ősszel és tavasszal.
okt. 8. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!