Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Dohányfüst közömbösítésére...

Dohányfüst közömbösítésére kinek mi vált be? Fürdőszobába cigarettázunk.

Figyelt kérdés
Jelenleg füstölőt használok ....
2010. okt. 26. 12:19
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ecetet forrosítsd fel és az párologtasd.
2010. okt. 26. 13:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy semlegesíti a dohány szagot, de az ecet szag sem kellemes. :)
2010. okt. 26. 14:04
 3/13 anonim ***** válasza:

nem, de állítólag tényleg jó.

nincs erkély? vagy valami más lehetőség? van ablak a fürdőn? szellőztess miközben szívtok, és akkor talán kevésbé marad meg.

vagy vegyél olyan illatosító készüléket, ami félóránként fúj egyet , és akkor talán nem lesz olyan büdös.

2010. okt. 26. 14:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Erkély is van, kert is van, de néha cigizünk bent is, de csak a fürdőbe. Nyáron mindig nyitva volt az ablak, de most már hűvös van és sokszor nincs is kedvünk kimenni a hidegbe. Ezért gondoltam, hogy hátha van valamilyen házi praktika erre is.
2010. okt. 26. 14:40
 5/13 anonim válasza:
26%
Az ecet szag még mindig jobb, mint a büdös cigiszag.
2010. okt. 27. 08:41
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
olcsóbban megúszod, ha veszitek a fáradtságot és télen is kimentek a teraszra.
2010. okt. 27. 14:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Jajj, kimegyünk mi, de néhányszor van mikor bent is cigizünk, pl. fürdés, romantikázás közben. :) Hihetetlen, hogy az emberek többsége csak feketén-fehéren lát ....
2010. okt. 27. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Százas boltban lehet kapni dohányfüst elleni légfrissítőt. Ha kifújod, és belefújod a füstöt, teljesen elnyeli, az illata is jó, és nem marad semmi cigiszag. Én régen a wc-ben cigiztem, ezt használtam, kb 300 Ft körül van az ára, a márkáját nem tom, rá van írva "antitobacco"

2010. okt. 27. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem ecetforralást ajánlok.Ecetes vízbe mártott szivacsot (jó tocsogósan) hagyjál a fürdőszoba szekrény tetején egy kistányérban. De az ajánlott szagűző is jó, ha sikerül hozzájutnod.
2010. okt. 28. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:
jaj most hogy elolvatstam, gyorsan forraltam ecetet, mert mi a konyhában dohányzunk. jó sokáig forraltam. most fuldoklok az ecetszagtól, majd megirom milett az eredmény ha ez csillapodik :D
2010. okt. 28. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!