Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A biohulladékot hogyan gyűjtöd...

A biohulladékot hogyan gyűjtöd külön a konyhában?

Figyelt kérdés

Miben tárolod, milyen gyakran viszed ki?

A folyékony vagy szaftos ételmaradékkal (pl. pörkölt vagy egyéb húsok szaftja, levesek, főzelékek maradéka) mit csinálsz?



márc. 19. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 6 fiokos fagyasztóm van. Literes tejfolos vodorbe gyujtok mindent.


Alaplevet paprika csumából, hagyma, fokhagyma, karalábé, zellergumó, sárgarépa, paszternák, krumpli, édeskrumpli héjából, karfiol-brokkoli-káposzta torzsából, szottyadt szárzellerből, petrezselyem szárából, zellerlevélből készitek. Mindig ami van. Mellé só meg pár feketebors. Kész lé pár napig jó, rizst dozok benne stb vagy leves lesz belole, mar csak par egesz zoldseget kell hozza belefozni. Akkor lesz jó édes az alaplé ha sok a sárgarépa héj. Persze előtte mindent alaposan mosok.

márc. 19. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbálunk megenni minden maradékot, hogy ne pazaroljunk. De ami megromlott, az a kukába megy. Zöldséghéjakat és leveleket meg a tengerimalacok kapják, csontokat, bőrt, mócsingot a szomszéd kutyája (engedéllyel).
márc. 19. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
2 labrador és egy padlócirkáló mellett nálunk ismeretlen fogalom a kajamaradék,a zöldhulladék pedig megy a szomszéd csibéinek.
márc. 19. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!