Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Reménykedem benne hogy kapok...

Reménykedem benne hogy kapok olyan választ ami segíteni fog,és müködik.Nem csak valameddig hanem hosszu távon.Hogy tudnám ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most költöztünk másik albérletbe,viszont olyan szag van a lakásba ami engem nagyon zavar.Régi vagy nem is tudom hogy hogyan írjam le.Állott szag mint ahol régota nem lakott senki,tudjátok.Véglegesen hétvégén költözünk nyilván csinálok egy jó nagy takarítást de félek hogy ennyi nem lesz elég.Remélem hogy idővel ez elmulik majd.Van esetleg valami jó tippetek erre? (Takarítás és szellőztetés meg íllatositáson kívül)
nov. 21. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Tisztasági festésnek hívják :)
nov. 21. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Fessétek ki! A festéknek viszonylag sokáig van jellegzetes szaga és bizonyosan megszünteti ha valahol a falakból jönne.

Ahogy mindent töröljetek át hipós vízzel, a szekrényeket a konyhában, fürdőszobában, a beépített szekrényt, az aljukat is, ajtókat, ajtókereteket, ablakot. Ha nem akartok kifesteni akkor vegyetek egy lapos felmosót és enyhén vizes, de hipós textillel töröljétek át a falakat, mennyezetet! A Domestost szeretem, a citromosat, de válaszd azt ami neked tetszik az illatos változatokból, vagy egyszerűen vegyetek olcsó hipót! Nem kell fröcsögjön, épp csak legyen nedves a törlőruha, felmosó textilje. Ha idős ember lakott ott előtte annak is van jellegzetes szaga, ha dohányoztak bent, annak is, de lehet valami olyan illatosítót használtak vagy füstölőt, ami téged irritál.

A hipós víz tényleg jó, fertőtlenít is meg a szagot okozó anyagokat is le tudod vele általában szedni és ha nem fröcskölöd a ruhádat össze (érdemes fehérben csinálni) meg nem megy se függönyre, se szőnyegre, akkor ártani nem fogsz vele és takarítani amúgy is fogsz beköltözés előtt.

nov. 21. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Színes falat nem a legjobb ötlet hipózni.
nov. 21. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Ha nem áztatod el hipóval akkor semmi baja nem lesz. Csináltam már párszor.
nov. 21. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Ózon generátorral is lehet próbálkozni.

Bérelhető is van.

nov. 21. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
2-3 hónap és elmúlik magától. Akkor csak kitartás kell.
nov. 22. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szellőztettek, azt a szagot bevette minden kárpit és szövet. Azt csak kitisztítás után jön ki.

Remélem nem egy nyirkos, vizesedő házról van szó, mert ott nem lesz megoldás

nov. 22. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!