Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Fürdőkádat tisztíthatom...

Fürdőkádat tisztíthatom sósavval? Utána fürdésnél nem fogja marni a sósav a bőrt?

Figyelt kérdés
márc. 13. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne, nekem lemarta a bevonatot a kádról, olyan lett, mintha smirgli lenne...
márc. 13. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
A sósav nem erre való.
márc. 13. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindent szétmar.
márc. 13. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem még kamasz volt a gyerekem, mikor meg akart lepni, hogy kitakarította a fürdőszobát. A kádat Domestos-szal súrolta ki, az pedig lemarta a kádról a bevonatot. Annyira "smirgliszerű" lett, hogy végül ki kellett cserélni. Kizárólag Cif folyékony súrolót használok, de csak áttörlöm vele napi szinten. Súrolni sosem kell. A lényeg, hogy lehetőleg használj habfürdőt a fürdéshez, az nem engedi a szappan-lerakódást, és fürdés után azonnal töröld át Ciffel.
márc. 13. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a Flóraszept fürdő-t használom kb hetente 2x, mert a férjem a klasszikus szappanra esküszik.
márc. 13. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért marná meg a sósav a hátsód? Ha rendesen leöblíted akkor semmi maró anyag nem marad a felületen.

Amúgy meg tényleg ne locsold a kádba, mert tönkreteszi a felületet. WC csészébe viszont jó.

Flöraszept fürdőt én is tudom javasolni, azt tényleg jó, minden makacs szennyeződést levisz. Igaz nem olcsó....

márc. 13. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen a kád.

A festék/lakk nem bírja a sósavat, a jó minőségű égetett zománc (üvegzománc) bírja.

Ha műanyag kádad van, semmiképp ne savazd.

#4: mondjuk ott nem a domestossal volt a baj, hanem a súrolással. az ilyen felületet a cif-el is tönkreteszed.

márc. 15. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!