Miért mosogat mindent domesztosszal?
Figyelt kérdés
Elegen van abból, hogy az élettársam, aki több évtizedig dolgozott vendéglátásban konyhán, minden edényt, tányért, poharat, evőeszközt, aer frtyert domesztosszal mosogat. Amikor sül/fől az étel, rendesen lehet érezni a domesztosz szagot, és jó pár edenynek a zománcát is felmarta. Vagy tisztán domesztosszal, vagy domesztosz+mosogatószerrel mosogat. Az aer fryerből is használat során iszonyat domesztosz szag jön. Azt csinálom hogyha nem látja, akkor használat előtt rendesen elmosom a dolgokat. Kérdeztem miért mosogat domesztosszal? Azt mondta ez fertőtleníti az evőeszközöket/edényeket stb. Én pedig rosszul mosogatok, mert rendesen mosogatni csak domesztosszal lehet. Szerinte. Hogyan győzzem meg, hogy hagyja abba végre a domesztoszos mosogatást?2024. márc. 10. 08:45
11/18 A kérdező kommentje:
10-es gondolom HIÁBA mondom neki. !!!
2024. márc. 10. 15:09
12/18 anonim válasza:
A domestos kizárt, hogy felmarta a zománcot.
13/18 anonim válasza:
Vegyél titokban egy mosogatásra szabadalmaztatott hipó hatékonyságú mosogatószert. Lepd meg vele miközben elmondod a problémádat szépen tisztelettel, majd kérd meg, hogy azzal mosogasson. Ha ennyire egyszerű megoldható problémára nem tudtok kompromisszumot találni az elég nagy gáz.
14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába hozok fel bármilyen érvet, csak azt hajtogatja, hogy a domesztos a legjobb mosogatáshoz.
2024. márc. 10. 17:25
15/18 anonim válasza:
Ez nem érv kérdése. Te akarsz valamit, ő is, és megegyeztek a kettő között. Ez a kompromisszum. Az pedig egy jó ötlet, hogy lecseréljétek egy kb. azonos hatású de kimondottan mosogatásra való szerre.
16/18 A kérdező kommentje:
Neki az a kompromisszum, hogy a domesztosz mellé mosogatószert is nyom a mosogatoszivacsra 🙄
2024. márc. 10. 19:47
17/18 anonim válasza:
Domestos vagy hypo - majdnem ugyanaz, csak a Domestosban "szappan" is van. A párod azért mosogat ezzel, mert a munkahelyén ezt szokta meg. Sajnos ahol én dolgozom, ott is hypokloritos mosogatószert kell használnunk, mert ez az előírás. Én gyűlölöm, mert büdös és a kezemet is kikezdi, otthon nem jutna eszembe azzal mosogatni.
18/18 anonim válasza:
“neki az a kompromisszum” tehát ő a főnök nálatok és ő dönt egyedül. Te meg hagyod. Én biztos nem élnék úgy valakivel, hogy egy mosogatást sem tudunk közösen megbeszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!