Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért mosogat mindent domeszto...

Miért mosogat mindent domesztosszal?

Figyelt kérdés
Elegen van abból, hogy az élettársam, aki több évtizedig dolgozott vendéglátásban konyhán, minden edényt, tányért, poharat, evőeszközt, aer frtyert domesztosszal mosogat. Amikor sül/fől az étel, rendesen lehet érezni a domesztosz szagot, és jó pár edenynek a zománcát is felmarta. Vagy tisztán domesztosszal, vagy domesztosz+mosogatószerrel mosogat. Az aer fryerből is használat során iszonyat domesztosz szag jön. Azt csinálom hogyha nem látja, akkor használat előtt rendesen elmosom a dolgokat. Kérdeztem miért mosogat domesztosszal? Azt mondta ez fertőtleníti az evőeszközöket/edényeket stb. Én pedig rosszul mosogatok, mert rendesen mosogatni csak domesztosszal lehet. Szerinte. Hogyan győzzem meg, hogy hagyja abba végre a domesztoszos mosogatást?
2024. márc. 10. 08:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es gondolom HIÁBA mondom neki. !!!
2024. márc. 10. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
A domestos kizárt, hogy felmarta a zománcot.
2024. márc. 10. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Vegyél titokban egy mosogatásra szabadalmaztatott hipó hatékonyságú mosogatószert. Lepd meg vele miközben elmondod a problémádat szépen tisztelettel, majd kérd meg, hogy azzal mosogasson. Ha ennyire egyszerű megoldható problémára nem tudtok kompromisszumot találni az elég nagy gáz.
2024. márc. 10. 16:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába hozok fel bármilyen érvet, csak azt hajtogatja, hogy a domesztos a legjobb mosogatáshoz.
2024. márc. 10. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem érv kérdése. Te akarsz valamit, ő is, és megegyeztek a kettő között. Ez a kompromisszum. Az pedig egy jó ötlet, hogy lecseréljétek egy kb. azonos hatású de kimondottan mosogatásra való szerre.
2024. márc. 10. 17:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Neki az a kompromisszum, hogy a domesztosz mellé mosogatószert is nyom a mosogatoszivacsra 🙄
2024. márc. 10. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Domestos vagy hypo - majdnem ugyanaz, csak a Domestosban "szappan" is van. A párod azért mosogat ezzel, mert a munkahelyén ezt szokta meg. Sajnos ahol én dolgozom, ott is hypokloritos mosogatószert kell használnunk, mert ez az előírás. Én gyűlölöm, mert büdös és a kezemet is kikezdi, otthon nem jutna eszembe azzal mosogatni.
2024. márc. 10. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
“neki az a kompromisszum” tehát ő a főnök nálatok és ő dönt egyedül. Te meg hagyod. Én biztos nem élnék úgy valakivel, hogy egy mosogatást sem tudunk közösen megbeszélni.
2024. márc. 11. 07:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!