Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy takarítjátok a páraelszívót?

Hogy takarítjátok a páraelszívót?

Figyelt kérdés
Tiszta zsír az egész, ráadásul az apró kis lyukakat ki sem lehet rendesen takarítani. Hogy szoktátok csinálni?
2010. okt. 24. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
04:19 vagyok. A well-done-t használom én is! Tűzhelyhez, grillsütőhöz, szinte mindenhez! Arra is vigyázz, hogy nehogy belélegezd, nagyon folytogató!
2010. okt. 26. 06:53
 12/14 anonim ***** válasza:
06:53 vagyok, most, hogy visszanéztem, látom, hogy még nagyon aludhattam, amikor írtam. Bocsi: foJtogató , természetesen :=)
2010. okt. 26. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
húú az enyém olyan zsíros volt mint az állat egyedül voltam otthon mikor nekiáltam nemtudtam a falról lestedni elfelejtettem h van rajta váza a fejemre esett majdnem ott haltam meg mentem a szerszámosba és kivettem egy fejszét és mérgembe úgy levertem onnan ahogy kellett szétesett darabokra szerencsére másnak nem lett baja most vettem egy whirlpoolt annak havonta mosom a vékony szűrőét és kész ennyi..
2010. okt. 30. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Vegyszerek helyett a gőztisztítót ajánlom, forró gőzzel akár évtizedes zsírt és vízkövet is lehoz, mindenfajta kemikália vagy vegyszer nélkül.
2011. márc. 3. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!