Hogy takarítjátok a páraelszívót?
Húú ! Macerás...!
A miénk csöbe van kötve,de drágának találtuk a szén meg mittudom én milyen szűrőket,ezért,egy filc/méteráru boltban vettük/.Ezt 3-4 havonta kiveszem,lefújom Well-done zsíroldóval,és pár perc után kis meleg vízben kinyomkodom!!!szigorúan gumikesztyűben!!!
Nagy barkácsoló vagyok.2-3 évente apró darabokra szedem,mindent,még a motort is,szintén zsíroldó,és magasnyomású mosóval lenyomatom.De etz nyáron szoktam.
Gondolom le tudod szedni az általad említett "apró lyukas rácsot"
Ha lejön. áztatni kell zsíroldóba. meg kefével kell subickolni.
18/F
Az aktív szenes filter amellett hogy nagyon drága sz@rt sem ér. Eleinte nekünk is az volt, de 1,5 év után úgy kidobtam mint a sütty és véstem egy csövet ki a ház falán. Azóta nincs gond, s bármit főzöl, nem érezni a házban. Nem mint az aktívszenesnél kb. 3 hetente kellett újat cserélni s az egész házban érezni lehetett a főzemények szagát.
Ha jól meg van csinálva a páraelszívó szellőztetőcsöve (pl. nem folyik bele kitről az esővíz) akkor elég úgy mint én évente 1x kicserélem azt a vékony filcet. Mosni nem érdemes (többe kerül a zsíroldó) meg különbem is azt a zsírt a filc pórusaiból az életben nem mosod ki.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:36
---BOCS ! Az aktív szén tabletta formában hasmenés ellen való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!