Mit használtok mosogató géphez?
Van egy Bosh mosogató gépem.
Finish Somat Jar ezek a fő márkàk mosogatógép tablettákhoz/zselés kapszulákhoz.
De ezeknek is van több alfaja
Basic
Ultimate
Ultimate extra stb
All in One
Plusz ott van a regeneráló só,az egyébként mire szolgál?
vízkő és vízcseppek ellen?
De ha olyan kapszulát veszek ami all in one akkor kell vajon só is?
Az a baj hogy nehéz eldönteni mert van vagy 4 termék 1 név alatt.
És hátha valaki már kitapasztalta melyik a leghatékonyabb.
Azért érdekelne mert azt olvastam hogy ALL IN ONE kapszula esetén ne rakjak plusz öblítőt a gépbe mert túlhabzik,viszont most épp most pakoltam ki a gépet és a 1 edényem belseje opálos volt,ezt ugye sóval lehet korrigálni mert kemény a víz(kőbánya)
Finish Quantum All in One -t használok most
Nekem pont a Finishtől voltak opálosak a poharak. Jar Platinummal még só nélkül sem.
Egyébként teletöltheted a sótartályt, nem használja el egy mosogatáshoz, meg jelzi, ha tölteni kell.
Volt bent egy kis tölcsér, azzal öntöd bele. 1kilos egy só, majdnem az egész bemegy.
Az első használat előtt, töltsd fel először vízzel ezt a tartályt. Üresen menjen le egy program, mert ha kicsit túlfolyt a só, rátapad az edényre. Pár hónap alatt ürül ki, de jelezni fog a piktogramm.
Nagy tartály az ajtóban, az a kapszula kicsi tekerhető, az az öblítő folyadék. Nekem kb 1dl fér bele egyszerre, jó pár hétig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!