Milyen öblítőt használtok mosogatógépbe?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 17:49
2/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, ahol épp vásárolok, ott szoktam megvenni a saját márkásat.
4/6 anonim válasza:
Amelyik éppen jó áron van. Jelenleg Finish-t használok az előtt Aldis Tandil volt. Lényeges különbséget nem vettem észre közöttük.
5/6 anonim válasza:
Amelyik éppen a legolcsóbb. Én sem találok különbséget.
A sóval van néha problémám, Néha teljesen opálosak a poharak, mert lerakódik rá valami fehér por, amit az öblítés sem visz le, csak dörzsölés, vagy a vízkőoldó. Vízkőoldóként foszforsavat (rozsdaoldó néven kapható) szoktam használni. Egyszer beleraktam a mosogatógépbe is , levitte a poharakról a fehér port, de nem merem rendszeresen használni, mert nem tudom, nem árt-e a gépnek.
Ha nem használok sót, akkor nincs a poharakon opálosodás, de állítólag tönkremegy a gép a rendszeres só nélküli mosogatástól.
6/6 anonim válasza:
Aldist,ha akciós akkor veszem,-400 pénz/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!