Mit használtok mosogató géphez?
Van egy Bosh mosogató gépem.
Finish Somat Jar ezek a fő márkàk mosogatógép tablettákhoz/zselés kapszulákhoz.
De ezeknek is van több alfaja
Basic
Ultimate
Ultimate extra stb
All in One
Plusz ott van a regeneráló só,az egyébként mire szolgál?
vízkő és vízcseppek ellen?
De ha olyan kapszulát veszek ami all in one akkor kell vajon só is?
Az a baj hogy nehéz eldönteni mert van vagy 4 termék 1 név alatt.
És hátha valaki már kitapasztalta melyik a leghatékonyabb.
Az olcsók nem jók. Aki egyszer megveszi a normálisat, akkor jön rá, mekkora a különbség.
Só kell a gépbe, mert belül a vezetékek anélkül hamar vízkőves lesz, és ha nem használod, buktad a garanciát. (apró betűs rész)
Én a Somatot szeretem, csak a zseléset, mert a kemény kapszulás tapad. Azon belül bármelyik jó. Illetve a FAIRY nagyon jó, de az webshoppos.
Somat folyékony nekem az, ami nem vált be és a finish all in one. Ba finish akkor quantum. Az nagyon jó. Illetve a jarból az all in one is. Abbol a lemon is.
Mindig 80 ft/db alatt veszem, betarazok mikor akcios. Novemberben volt emagon akcio ha a 184 darabosat vettem, abbol vettem 2t, eleg lesz masfel evig.
Korábban próbáltunk többfélét, volt közte magyar gyártású is, az is jó volt, csak később már nem találtuk sehol.
Az utóbbi években az ára és hatékonysága miatt a Somat tablettákat veszem, az All in 1 változatait, a legjobban a Gold jött be nekem, de a többi is jó.
Nagy kiszerelésben veszem és amikor akciós, így olcsóbb, mint a többi.
De én elöblítős típus vagyok, 6 terítékes mosogatógéppel, nem abban szoktam a lábosokat is tisztára mosatni. Nem hagyom rászáradni az ételmaradékot, beáztatom az evőeszközöket is, így egy rövid programmal (29-32 perc) nekem jól elmosogat a gép. Nem tudom, hogy rendes programnál, teljes napi mosogatnivalónál mennyire lenne jó. Én szeretem mert nem kell semmi mást használnom, se öblítőt, se sót, csak ezt a tablettát.
Nekünk is Bosch készülék van. Több kapszulát kipróbáltunk már, nekünk végül a Jar Platinum All in One vált be. A sima Platinum nem mindig produkált jó eredményt, a Plus meg igazából fölösleges. Egy jó akcióban, nagy tételben 60-70 forint darabja, mindig bevásárolok akár egy évi adagot is. Sima boltban nem érdemes venni, mert 130-140 forintért rablás.
Próbálkoztam amúgy Somat-tal és Aldi-Lidl saját márkás cuccokkal is, de azoktól sokszor foltosak maradtak az edények, főleg pl a boros poharakon látszott.
Sót én szoktam bele tölteni, de pl öblítőt már egy jó ideje nem, mert attól mindig maradt egy keserű réteg a tányérokon.
Mindenkinek köszönöm a választ!Ment a zöld pipa.
Annyi kérdésem van még hogy nekem a mosogatógépem ajtajának belsejében 2 adagoló van ami ugye magától nyílik a program alatt gondolom ezek a kapszula és az öblítő miatt vannak , illetve a gép alsó részében vízszintesen van szűrő és a só tartó.
Mennyi sót kell beletenni és meddig jó ,mert itt csak a kupakot tudom levenni,arra van ráírva 3-4 nyelven hogy só.
Szóval mennyi sót tegyek bele és ezt hogy képzeljem el hogy egy ciklus alatt(ECO -t használok az 50 fok és 3 óra) felszívódik az össze só?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!