Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes olyanok miatt venni...

Érdemes olyanok miatt venni pl mosogatógépet mert sz.r a ház, vagy hogyan kéne élni?

Figyelt kérdés

Állandóan elromlik a konyhai csap, vagy vízkövesedik vagy belül repedt,a drágán fizetett szerelők vagy az aktuális barátom soha nem cserélik ki az egést csapot csak javítgatják ami azt eredmenyezi hogy kb 1 honap mupva megint nem lehet mosogatni vele.

Albèrlet,a karbantartási költségek rám vannak tolva, tehát mégcsak nem is az en házam.

Aztán a másik amiért bent kell a szobában teregetnem es sokat mosok a ruhákból állandóan száll az a ruhamikroszösz beeszi magát a szekrény tetejére polcokra ágy alá, valójában állandoan tele vagyok szállingózó porcicákkal ugyanez a fürdőben is, hogy nem győzök még csempéket is állandoan portalanitani es soha nincs vége.

Gondolkodom mosogatógépen, robotporszívón,és mivel a sütő se jó pl szendvicsre ez miatt grill vagy szendvicssütőn, amiért nyikorog az ágy és esnek ki az alkatrészei csavarok meg ezek ez miatt új ágyakon is, valamint a szőnyeget mivek nem rázhatom ki a nyomorult alsoszomszed miatt a porszivo meg csak látszatra tisztít ahhoz meg takarítógép is kellene.

Aztán amiért a gáztuzhely körül fal van ami nem mosható, csempézésen is agyalok.

Vagy pl akkor is sötét a lakás ha fel van kapcsolva a mennyezeti lampa mert alig van fénye az is sárga csak es csaknközépen van egy. Ez miatt állolámpákkal vagy nem tudom hogy de több fényerőt kéne valahogy elérnem mert igy olyan mint vmi kamrában lakni.

Ez mellett nyáron katlan van tehát légkondi is kéne ide.

De ezek összesen irdatlan költségek lennének nekem, az en fizetesemhez képest, es nem is kéne semmi, ha maga a lakás nem lenne ilyen.

Ha állandoan jo lenne a csap, ha nem a szobában kéne teregetni, es nem úsznék mindennap porcicában takarítás után is már másnaptól, a szellőzőnyílások magasan amit el se érek is tiszta retek mindig, ha ki lehetne porolni rázni szabadtéren a szőnyeget, ha nyáron hűvös lenne, igazábol maga a lakás valahogy vonzza a bajt, hogy minden elromlik, a szennyet, külalakra is ronda, a nyári kín is a lakás miatt van.

De ez olcsó albérlet.

Most vagy gépekre ruházok be vagy vegyek ki vmit dupla tripla ennyiért? Ami mellett esélyem se lenne gyűjteni sem?

Nem akarok szenvedve élni hogy mosogatni se lehet ebben a sz.rban.

#100 ezres gépek
jan. 27. 12:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy sima szárító, ami minden régi panelban volt. Szerintem simán lehet ilyet venni is. De mint írtam jobban járnálegy új lakással. Vagy ha nem, akkor vegyel egy szárítót, ez nem foglal nagy helyet:

[link]

jan. 27. 21:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21 Nekem 15 éve van a másik, a 7.99O-es./kapcsolódó termékeknél/ Egy ágyneműs nagymosás simán ráfér. Ha nincs sok ruha, csak felét nyitom ki, és gyorsan szárad rajta, szélesek a közök.

Lehet, hogy jobban járnál ilyesmivel: erős, nincs kötél, nem lóg rád fürdésnél.

jan. 27. 21:52
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nagy része azért van, mert műszakilag elavult a lakás. A vízszerelők szerintem látják, hogy cserére érett az egész rendszer és talán azt gondolják, hogy egy új csap nem segítene úgyse, és csak javítgatják. Egyetértek a 17-essel, az összes vizes problémára hívj szerelőt és konkrétan mondd, hogy ki akarod cserélni a csapot stb, és erre kérj ajánlatot, meg hogy mondja meg, milyen csapot vegyél.

A lángoló konnektor engem jobban zavarna a mosogatónál. Azt mindenképpen új vezetékekkel lehetne orvosolni, az viszont egy teljes villany felújítás, az sok pénz.

A por mindenhol száll, olyan nincs, hogy nem megy be a lakásba a por. Ajtók és ablakok nyitásával jön be, réseken bejut, behozod a cipődön, a ruhádon. Lehet csökkenteni a mennyiségét, de pormentes lakásod sose lesz.

Felújítással lehetne segíteni, de nem kéne pénzt költened egy ingatlanra, ami nem a tiéd. Ha így nem érzed jól magad, inkább keress másik albérletet.

jan. 27. 22:01
 24/25 A kérdező kommentje:

Van állványos szárítom is hasonlo mint a linken azert teregetek a szobában.

Es a kád felettit meg az erkélyre is ki lehet tenni.

A langoló konnektort befalazták es masikat kell használni a mosogéphez masikat a bojlerhez.

Gyűjtögetek vmi lakásra, de alig megy.

Majd hivok vizest mindenhez egyben. Akkor nem mosogatógépre gyűjtök. Ugyse férne be a konyhába szerintem. Talán a kishűtő tetejére ha van olyan

jan. 28. 07:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte hisztinek tűnt, de egyre inkább az derül ki, hogy ott mindennek lejárt az ideje, teljes felújítás kellene. Ez nem azonos a karbantartással.

Ha folyton te fizeted az egyre csak jelentkező hibák javítását, nem biztos, hogy ez olcsó albérlet!

Gondolkozz, hogy az örökös javíttatgatásokkal együtt is tényleg olcsó ez???

jan. 28. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!