Ki fog így jönni a vérfolt a plédből?
Figyelt kérdés
Össze vérezte a párom a plédet, és mivel már este van nem indíthattuk be a mosógépet a szomszédok miatt. Így egy vödör mosószeres vízbe tettük bele a véres plédet, ami 1 órát állt benne.jan. 7. 23:58
2/11 anonim válasza:
Xd menstruáció alatt keféltetek ha fehér a pléd akkor hipó ki hozza.
pro tip: Zuhany kabin állva dugás 😁
3/11 anonim válasza:
Ha érte meleg viz akkor nem. A vér csak hideggel jon ki. Addig mosogepbe se rakd amig el nem tunt vagy jelentosen nem halvanyodott a folt. Mert a meleg viz beleegeti.
Mindegy hogy friss vagy nem. Mosogep se hozza ki magatol. Ehhez folttisztito kell pl vanish vagy marhaepe szappan.
4/11 anonim válasza:
Míg nem száradt bele addig azért jó eséllyel ki fog jönni.
5/11 anonim válasza:
Trisós vízbe kell áztatni, az kihozza.
6/11 anonim válasza:
Sima hideg folyóvíz, ami a vért kihozza, jobban, mint a mosószer és mosógép. Ha viszont már mással mostad, akkor a felsorolt Vanish-sel vagy marhaepe szappannal lehet próbálkozni.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát utána bele raktam hideg vízbe áztatni, most reggel vettem ki. Remélem ki fog jönni
jan. 8. 06:43
8/11 anonim válasza:
Vegyél marha-epe szappant. A benedvesített vérfoltot mosás előtt alaposan be kell dörzsölni vele mind a két oldalon. Hagyni 10-15 percet reagálni, majd be kell tenni a mosógépbe a többi ruha közé, és elindítani a mosást.
9/11 anonim válasza:
Sajnos nekem meg száradt és semmiféle foltot nem szedtem ki, ki se áztattam ment 60 fokos mosásba simán ki jött.
10/11 anonim válasza:
Volt olyan, hogy nem volt időm leáztatni a véres ágyneműt, csak gyors lehúztam. Beleszáradt mire hazaértem. Betettem 60 fokon, és kijött minden belőle. Nem áztattam, nem használtam semmit rá, csak simán kimostam (Tandil mosópor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!