Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A vérfolt ágyból mivel jön ki?

A vérfolt ágyból mivel jön ki?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Kinyírtad a párod? :-D
2022. okt. 29. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Beáztatod 2-3 órára hideg vízbe, kinyomkodod és utána rendesen kimosod.
2022. okt. 29. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

2-es vagyok és én az ágyneműre válaszoltam.

Az ágy kárpitjából kérdezed? Mert az már húzósabb!

Ott is HIDEG vízzel, szivaccsal amennyire tudod kiszeded, utána Vanish folttisztítóval kezeld!

2022. okt. 29. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Ez a kárpit anyagától is függ, ha ilyen nagyon plüssös, nem tudom egyáltalán ki lehet-e házilag. Amennyire lehet próbáld kidörzsölni hideg vízzel, az fontos hogy mindenképp hideg víz legyen. De ha nyoma marad szerintem érdemes inkább kárpittisztító céget felkresni ők biztos ki tudják tisztítani maradéktalanul.
2022. okt. 29. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hideg víz, mosószer, áztatás.
2022. okt. 29. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Kettes én nem az ágyneműről beszélek hanem az ágyról. Ágyneművel nem lenne gondom.. :D azt tudom hogy hideg víz, sajnos nem jött ki viszont ezzel. Vanish folttisztitót majd kipróbálom!

Első... XD

2022. okt. 29. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ezért nem szeretem a szűz lányokat :D még takarítani is kell utánuk xd

Amúgy nekünk egy egyszerű thomas kárpittisztító gépünk van- vízes, a vizes kiszedi, hozzá való tisztítószerrel.

2022. okt. 29. 21:12
 8/8 amynopirimidin válasza:

Az epeszappan nagyon szépen kiszedi a vért. Ha fehér az anyag esetleg hidrogén peroxid, de az roncsolja a szöveteket

Forrás: állatorvos vagyok

2022. nov. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!