Padlószőnyegből hogy szedhető ki a vérfolt?
Szóval, ne nézzetek bolondnak..
A sztori, hogy megmagyarázzam. Vendégek vannak, és épp női bajom van. A vécén nem akartam betétet cserélni, olyan kínos, ha hallják 😬 hát ez még kínosabb, hogy a szobámban gyorsan kicseréltem. Igen ám, de nemrég vettem észre, hogy kicsit olyan lett a padlószőnyeg 😬🥺
Próbáltam szappanos vízzel. Halványodott kicsit. De a szőnyegen nem csak a folt látszik, hanem a dörzsölés miatti nyomok is. Remélem, ha megszárad, nem lesz ilyen
Szóval valami trükk, házi praktika, amivel ki lehetne szedni úgy, hogy a padlószőnyegnek ne legyen baja? 🥺
Véleményektöl kiméljetek meg.
Ciki.. Miért lenne ciki...? Kislány vagy még?
Amúgy Vanish, vagy marhaepe szappan csodákra képes.
Milyen hőmérsékletű vízzel mostad? A vér hideg vízzel jön ki, a meleggel csak beleégeted.
Eleinte nekem is ciki volt hogy mindenki hallja ahogy cserélem, de ez természetes dolog így idővel beletörődtem.
Remélem sikerül kimosni! :)
Hidegvízzel próbáltam, igen.
Hát most megtanultam a leckét 🥺🥺🥺
Olvastam ilyeneket, hogy ecet,.meg szódabikarbóna, mosószappan,stb.
De félek, hogy kifakitja a szőnyeget.
Tippeket kértem, nem véleményeket, ítéleteket. Köszi.
Megtanultam egy életre.
Félek, hogy nem jön ki teljesen, és annyira feltűnő egy világosszürke szőnyegen 🥺🥺🥺
"Szódabikarbóna/ ecet kombó"
Na az a semmire való.
Azon kívül, hogy pezseg a kettő pont semlegesíti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!