Padlószőnyegből hogy szedhető ki a vérfolt?
Figyelt kérdés
Szóval, ne nézzetek bolondnak..
A sztori, hogy megmagyarázzam. Vendégek vannak, és épp női bajom van. A vécén nem akartam betétet cserélni, olyan kínos, ha hallják 😬 hát ez még kínosabb, hogy a szobámban gyorsan kicseréltem. Igen ám, de nemrég vettem észre, hogy kicsit olyan lett a padlószőnyeg 😬🥺
Próbáltam szappanos vízzel. Halványodott kicsit. De a szőnyegen nem csak a folt látszik, hanem a dörzsölés miatti nyomok is. Remélem, ha megszárad, nem lesz ilyen
Szóval valami trükk, házi praktika, amivel ki lehetne szedni úgy, hogy a padlószőnyegnek ne legyen baja? 🥺
Véleményektöl kiméljetek meg.
2023. júl. 1. 21:30
11/14 anonim válasza:
Van direkt még beszáradt foltokra is való folteltávolító.
14/14 anonim válasza:
13 a peroxid az fehérít.Szerintem a kérdező nem akarja hogy a szőnyeg foltos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!