Acél mágneses üzenőtáblára alkalmazott táblafilcet nem tudom letörölni. Ez gyakori jelenség? Aki ilyeneket használ az hogyan távolítja el?
Minél tovább marad fent a filc, annál nehezebb letörölni! Már Domestos-al is próbálkoztam, azzal se nagyon jön le. Ha rákenem és rajta hagyom, fokozatosan lemarja, de még mindig csak elhalványul, a dörzsölés se nagyon segít neki! Eleinte szivaccsal próbálkoztam, most polírkendőre váltottam.
Az IKEA ezt írja:
"A táblafilcek maradandó nyomot hagynak a legtöbb felületen és anyagon, viszont jó eredményeket érhetsz el, ha azonnal lemosod folteltávolítóval."
Sokféle folteltávolító van. Mire gondolhatnak? Ruhafolt eltávolítóra?
Ez tényleg valakinek bejött?
Ez az üzenőtáblám.
Ezeket a táblafilceket használom. A piros jobban rajta marad!
ha már domestos, akkor miért nem acetonnal, vagy "acetonmentes acetonnal" próbálod meg?
egyébként nehéz leszedni és soha semmi sem fogja 100%-ban leszedni a táblára száradt "letörölhető" filc nyomát.
Acetonmentes acetonnál a körömlakklemosóra gondolsz?
Én is ezen gondolkodom hogy mitől "letörölhető", ha táblafilcként forgalmazzák?
Mintha alkoholos filccel írtam volna rá, de állítom hogy az is hamarabb lejön!
Valami nagyon be van nézve ez mágneses tábla jegyzetlapokat képeket lehet rá rögzíteni,hogy ne essenek le.
Erre nem lehet filcel írni.
Az egy teljesen más tábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!