Ózongenerátor hogy hatna a karácsonyfára?
1. ha kihagyod azt a szobát akkor értelmetlen volt elkezdened használni az ózongenerátort.
2. a többi szobanövényt nem félted, csak azt a fát ami már ki van vágva?
3. nem lenne egyszerűbb a fát kivinni?
3# A munkahelyemen koronavírusos időben nyomták az ózongenerátort. Első alkalommal elfelejtették kivinni a szobanövényeket, az összes elsárgult és lefittyedt. 1 év kellett, hogy újra kinézzenek valahogy.
A karácsonyfa szerintem lazán ledobja a tűleveleket és viszlát, én nem kísérleteznék vele inkább. :)
#4 A szobanövények élnek, azokat károsítja az ózongenerátor - ez a dolga, roncsolni az élő szervezeteket.
A karácsonyfa már nem él. Csak azért érzed élőnek mert még nem száradt ki teljesen és a gyantatartalma, illóanyagai miatt illatos is szerencsés esetben. Épp úgy nem számít neki az ózon, mint a papírnak ami fából készült vagy az asztalnak.
Értem, nyilván. Dehát akkor az a megoldás, hogy kipróbálja a kérdező és megírja történt-e valami. :D
Mellesleg azt nem írta, hogy kivágott fa, nálunk mindig cserepes van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!