Hogyan kell működtetni egy ózon generátort?
Hány órát működjön, hány óra alatt bomlik le?
Kb 8 órát ment majd 4-5 órát állt, de még mindig erős szag volt a lakásban.
Leírás szerint 25g ózont termel óránként(mivel kínai jó ha ennek a felét tudja). A lakás 40 m2
Növényeket kipakoltuk, mire kell még figyelni esetleg?
Én lakásban nem használnám rendszeresen.
Én egy fél esetleg egy órára kapcsolnám be csukott ajtónál, ablaknál, majd várnék egy kicsit és ajtó ablak kitár típusú szellőztetést csinálnék.
A gyakorlati kivitelezést időkapcsolóval oldanám meg (pár száz forint villanyszerelő boltban): Az utolsó aki elmegy reggel kinyitja a szekrényajtókat kihúzza a fiókokat (ott se lapuljanak meg kórokozók), beállítja egy órára az időzítést és bezárja a lakást. Az első aki hazaér (addigra az ózon nagy része lebomlott) nagyot szellőztet.
Az első mondat indoklása:
Az ózon erősen korrodáló anyag (amellett, hogy kiváló fertőtlenítő). A vas/acél tárgyakon rozsdásodást okoz, a könyveket, a bútorokat fakítja és így tovább.
4# olvass: kis mennyiségben termelve hatástalan, mert gyorsan bomlik.
Olcsósága ebből is ered, nemcsak mert kínai. Azért mert kínai még műkődik jól! Csak ennyi termelt O3 sz@t sem ér!
Én sem szandekoztam sűrűn használni lakásban, valamint idozitovel oldottam meg én is a kapcsolast.
Nem feltétlen rosszak a kínai dolgok, de ha nagyon olcsó valami és még 2x akkora is a generáló képessége mint amiket itthon lehet kapni az azért gyanús. 5000 Ft volt persze nekem kellett használhatóvá tenni itthon biztos van vagy 50-100ezer egy komplett gép.
Úgy időzítettem hogy mire haza értünk 4 órát biztos nem ment már a gép.
Igen így is feltehettem volna a kérdést mennyi idő kell a kártevők kiírásához?
Mert egyszer kevesebb időre kapcsoltam be, és nem tűnt hatásosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!