Penész ellen ózongenerátor? Mindenem tönkremegy, hiába szellőztetek, kikészít a penész!
Falszgetelés megoldja.
Ha nincsen felvizesedés,akkor az un. hidegfolt-ok az oka-i a falon.
Külső,vagy belső szigeteléssel (megfelelő kezelés után), megszüntethető a penészedés.
Bocs, de csak félig válaszolok a kérdésedre, nem az ózongenerátorral kapcsolatban, hanem a penésszel.
Éppen tegnap jártam utána ezeknek a dolgoknak én is, itt is elolvastam nagyon sok kérdést párátlanító készülékekről, Ceresit stop, stb.
Aztán belefutottam ebbe az oldalba úgy, hogy több ember állította - ez megoldást hozott a penészre. Állítólag nem olcsó - nekem még nincs személyes tapasztalatom vele - de állítólag megéri.
Egy olvasást mindenesetre megér, az ingyen van:-) - én már bból is sokat tanultam.
Nekem van ózongenerátorom már évek óta.
Az éppen jelenlévő penészt megszüntetheti, de a penészedés okát(!) nem tudja természetesen.
Vagyis újra és újra ki fog újulni a penészedés.
Tehát hiába vennéd meg.
A klíma légszárító funkciója elég gyatra, nem arra van optimalizálva. Arra ott van az elektromos páramentesító.
A link is jó fentebb, megfelelő szabályozott és kivitelezett szellőzéssel is eltávolítható a pára. Itt tőbb helyiségen átmenő, sarkokat figyelembe véve juttatnak be frisslevegőt, és szívnak el.
"kikészít a penész!"
"ezt már nem birom igy tovább"
Az ózongenerátor csak vírus ellen hatásos, de gutaütésre inkább mást szedjél.
:)
Az első hozzászólás leírta a megoldást.
Minek pontozgatjátok egymást?!?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!