Mitől bolyhosodhatnak a ruhák, ha öblítőt is használok?
Sajnos nem jó tapintásúak sokszor a ruháink, és bolyhosodnak is. Nem értem az okát, mivel AEG gépünk van, használok vízlágyítót is és öblítőt is amit szivem szerint nem használnék, de akkor mi lenne... konkrétan érdesek a ruhák, azok is amik régen puhák voltak.
Vannak akik nem is használnak öblítőt (nagyon helyesen), és nincs ilyen gondjuk. Nem értem :(
Mit csinálok rosszul?
Denk mit folyékony mosószert használok de arra nem fognám ezt, mert ha jól emlékszem ariel mosókapszulával is ez volt.
Köszi ha tudtok valamit írni
főleg 30, néha 40. ágynemű, törölköző 60.
kifordítok mindent.
Próbáld meg a sárga színű Perwollt, én azokat a ruhákat, amiket kímélni akarok (nadrágok, pulcsik, ingek, blúzok…) mindig ezzel mosom. Nagyon elégedett vagyok vele, a kötött pulcsik egyeltalán nem bolyhosodnak ki, puhábbak is a ruhák, mint egy sima folyékony mosószertől.
Illetve én ezeket a ruhákat mindig kímélő programon mosom, 30 fokon, max 800-as centrivel.
És meg égy “tipp”, amit az utóbbi időben vettem észre: szinte mindig Lenor öblítőt használtam, egyszer a férjem vásárolt és Silant vett. Meglepődtem, mert sokkal puhábbak lettek tőle a ruhák, és sokkal kevésbé is bolyhosodnak ki. Esetleg még ez is megér egy próbát :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!