Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogatógépbe,melyik só és...

Mosogatógépbe,melyik só és kapszula jobb?

Figyelt kérdés

Első mosogatógépem megkaptam ajándékba,aztán aztán nem tudom melyik az a só,kapszula,és öblítő ami olcsó is jó.

Kinek mi vált be?

És pár jó tanácsot/praktikát szivesen elfogadok ..(Bosch mosogatógép)

2023. nov. 20. 22:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Só, öblítő: Aldi Tandil

Tabletta Finish all in one vagy quantum (emagon sokszor akciós azt hiszem most is 40 Ft/db körül van).

2023. nov. 22. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Ecetet ne tegyél az öblítő hülyére, mert tönkrevágja a tömítéseket.

De az öblítőről meg kiderítették, hogy káros az egészségre, szóval azt se. :D

Nekem a lidl-s tabi vált be, az ára is jó.

2023. nov. 22. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Huszonéve élek mosogatógeppel és soe használtam sót. Olyan kapszulát veszek amihez nem kell. A jar original all in one citromos es a fihish wuantum valt be. A sima finish nem. De mosogagogep valogatja melyikkel melyik kapszula jo. Illetve eleg dragak a kapszulak szoval en csak akcioaan veszek es egyszerre sokat. De az eredeti aron 80-90 forintos kapszulak mar jok szoktak lenni.

Annal olcsobban nem eri meg venni noname markatlant mert vsgy koszos marad az edeny vsgy hosszutavon tonkreteszi a mosogatogepet

2023. nov. 23. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Arra volnék kíváncsi, hogy területileg kb. hol laksz? (megye)
2023. nov. 23. 10:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Borsod megye
2023. dec. 23. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!