Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen tisztítószert használsz...

Milyen tisztítószert használsz a mosogatógépedbe?

Figyelt kérdés
És miért? Megszokás, vagy tapasztalat alapján, ár/érték alapján döntöttél?

2023. szept. 1. 18:28
A kérdező szavazást indított:
Tabletta, kemény, egyszerű, olcsó
Kapszula "all in" kemény
Kapszula kombinált gél + por
folyékony gél
por
öko (alternativ)
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jar tabletta. Drága, de cserébe tökéletesen mosogat, nem büdös tőle a mosogatógép, tisztább a szűrő és a poharaknak/edényeknek sincs vegyszer szaga.
2023. szept. 1. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig használtunk drága kvantumos tablettákat, végül rájöttünk, hogy a sima all in lidl-s tabletta is ugyanazt tudja.
2023. szept. 1. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább tabletta, kapszula valamelyik fajtája.

Néha töltök bele gélt.

Én használok öblítő szert is, minimum adagolásra állítva. Arra kíváncsi lennék az Öko cuccok jók e? Drágának drága az látható

2023. szept. 1. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lidl tabletta. Nekem tökéletes. Szerintem már ez is drága lett az áremelkedések után. A férjem régebben többször vett nagy kiszerelésű SOMAT tablettát ha ő vásárolt. Semmivel nem tud többet, mint a jóval olcsóbb Lidl termék.
2023. szept. 4. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
finish tabletta
2023. dec. 1. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!