Nagytakarításra készülök a szobámba. Bíztatnál?
rendezt át egy icsit a szobádat úgy majd nagyobb kedved lesz a takarításhoz:)
vagy valamilyen külön takarítás után jutalmazd meg magad valami kis édewsséggel vagy amivel szeretnéd:)
Köszi!
Ez jó ötlet már kedvet is kaptam!:)
Azokat a ruhákat amiket 1 éve nem vettél fel, zsákold be és adományozd el.
Nézz szét a bútoraid közt a fölöslegeseket tedd a ház elé, tuti elviszik, neked meg lesz helyed :)
hajrááá:D én mondjuk havonta nagytakarítok, úgy nem gyűlik össze annyi munka. plusz hetente kiporszívózok/portörlök
szerintem szanáld át a szobád teljes tartalmát, dobáld ki a felesleges cuccokat, és akkor több hely lesz a szekrényedben, nem lesz elől annyi cucc és akkor könnyebben tudsz porttörölni:)
én így szoktam csinálni:
1)kipakolom a székeket, díszeket, egyéb törékeny és felesleges dolgokat hogy nagyobb helyem legyen takarítani
2)kiszanálom a felesleges cuccokat mindenhol
3)portörlés
4)bútorápolóval bekenem a bútorokat
5)rendetrakok
6)felporszívózok
7)visszaviszem a székeket, és egyéb dolgokat
8) ha nagyon koszos, berakom a mosásba a kicsi szőnyegeket
+ha nagyon unom a dekorációt, akkor csinálok újat mondjuk évente kétszer
szerintem ha lány vagy, akkor takaríts amikor megvan a menzeszed. legalábbis nekem ilyenkor folyton takarítani van kedvem:D nem tudom nálad hogy van ez de én ilyenkor folyton tevékenykedek:D
az tartsa benned a lelket, hogy milyen király érzés lesz ha túl leszel rajta:D szerintem a takarítás után ajándékozd meg magad egy sütivel;)
Rakj be valami jó kis zenét,vagy rádiót,ami nem untat és összevissza minden stílus megy :D
Aztán szép komótosan kezdj el takarítgatni, picit ülj le közben, nézegesd a régi holmijaidat, nosztalgiázz:)
Zsákold be a régi dolgaidat, dobd ki,ami fölösleges,stbstb,hajrá:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!