Szerintetek a plüssei met kimoshatom 30 °-on? Nem lesz tőle bajuk? 24 F
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 23:02
1/13 anonim válasza:
Van szíved bedobni szegényeket egy ilyen darálóba?
2/13 A kérdező kommentje:
lehet kezzel kene kimosni, igazad van!
2023. szept. 15. 23:39
4/13 anonim válasza:
Én gépben szoktam mosni, semmi bajuk.
5/13 anonim válasza:
Simán ki lehet mosni gépben, csak előtte nézd át, hogy mindegyik varrás ép legyen, ne legyen elszakadva a cérna öltés sehol, pl. a plüssmackó nyakánál meg a nyuszi füle tövénél stb., mert ha valahol megbomlott a varrás, akkor az a gépben tovább szakadhat és kijöhet a plüssből a töltőanyag. Ha valahol lyukat találsz a varrások mentén, akkor varrd be előtte. Ha mindenhol ép a varrás, akkor simán mehet a gépbe 30-40 fokon.
6/13 anonim válasza:
40en simán kimosom még a zenélős plüsseit is a gyerekeimnek (túlélik :S)
7/13 anonim válasza:
Én minden nyáron kimosom őket mosógépben 30 fokon, utána kiteszem őket az erkélyre száradni.
Ilyenkor már nem érdemes kimosni szerintem, már nincs olyan meleg, mint nyáron, hogy könnyen megszáradjanak.
8/13 anonim válasza:
Ha betartod a cimkén szereplő utasításokat miért ne?
9/13 anonim válasza:
Ez a címke, mosógép stb. Legalább a plüssállatkáink tisztításába tegyük bele a szeretetünket.
10/13 anonim válasza:
Szerintem 40 fokon is, csak ne centizd agyon őket. És egész jól süt a nap, tedd csak ki őket, de ne a tűző napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!