Egyébként valóban vannak olyan tabletták, amikhez *elvileg* én is vettem már olyat, amire rá volt írva. De gyakorlatban amellé is érdemes tölteni.
2023. szept. 4. 11:37
12/19 anonim válasza:
Na, kimaradt egy fél mondat... szóval
...*elvileg* nem kell, én is vettem már olyat....
2023. szept. 4. 11:38
13/19 anonim válasza:
Az a bibi, hogy ha olyan is a tabletta, akkor se egy vízzel mosogat el a gép, hiszen hallani, hogy mosogatás közben leenged és újratölt, a só viszont a bejövő vizet lágyítja, tehát az öblítés már nem lágyított vízzel menne ha csak tabletta lágyítására támaszkodunk.
2023. szept. 4. 11:42
14/19 anonim válasza:
El kellene olvasni a használati utasítást.
Egy csomó új típusú mosogató tabletta már olyan, hogy alapból benne van a vízlágyító komponens is, ha ilyet használsz, akkor egyáltalán nem kell a vízlágyító só külön a gépbe, hiába pontozzák le itt az ilyen válaszokat.
2023. szept. 4. 11:58
15/19 anonim válasza:
Néhány havonta kell bele sót tölteni.
A só, nem a mosogatáshoz kell, hanem a gépekben van egy beépített vízlágyító és annak a töltetét regenerálja vele időnként.
2023. szept. 4. 13:11
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Egy kicsit furcsállom, hogy még nem jelzett, hogy kéne. Ha belenézek a tartóba, tele van vízzel, remélem ez nem vmi probléma.
2023. szept. 4. 18:57
17/19 anonim válasza:
#16 Nyugi, abban mindig áll a víz, attól mèg tölthetsz bele sót, akkor a felesleget majd kinyomja.
2023. szept. 4. 19:06
18/19 anonim válasza:
Dugd bele egy ujjadat, ha nem érzed benne a sóréteget a víz alatt, vagy csak nagyon mélyen, akkor nyugodtan tölthetsz rá.
A víz az normális. :)
Gondolom gépfüggő is, a mienkbe szinte egy egész doboz só belefér oda lentre, ha belegondolsz, azért az elég sokáig tart.
2023. szept. 4. 19:09
19/19 anonim válasza:
Kb. 5-7 hónapot simán ki bír. De jelzi is a gép, ha kifogy 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!