Milyen gyakran töltötök újra sót a mosogatógépbe?
Figyelt kérdés
Mióta megvan (4 hónapja) és feltöltöttem ahogy írva volt (víz+mosogatógép só), azóta sem jelzett, hogy pótolni kéne. Kb 2 naponta megy.2023. szept. 3. 22:08
1/19 anonim válasza:
Évente csak párszor, amikor jelzi.
2/19 anonim válasza:
Mikor épp eszembe jut ellenőrizni, néhány havonta. Nem szoktam kivárni, hogy teljesen lefogyjon.
3/19 anonim válasza:
Még soha nem tettem sót a mosogatógépbe. Mosogatógép tablettát használok, ahhoz nem kell.
4/19 anonim válasza:
#3 de kell. Kapszula módba kell tenni a gépet, akkor kevesebbet használ, de nincs az jelen a teljes mosogatás alatt. Csak később dobja be, illetve feloldódik idővel.
Akkor kell tölteni bele ha jelzi. Pont azért jelez, hogy ne kelljen foglalkozni vele, mert nem kell gyakran tölteni.
5/19 anonim válasza:
3# Bizony, hogy kell már csak azért is, mert a tabletta így fejti ki hatását.
Kiürülését jelzi a gép.
6/19 anonim válasza:
#4 Nem kell. 4 éve használom gond nélkül. Nem kell.
7/19 anonim válasza:
#6 Pedig kell, hacsak nincs központi vízlányítód, ugyanis keményvizet lágyítani kell, hogy ne legyenek vízkövesek a poharak, és persze a gép részei.
8/19 anonim válasza:
Kb. 1,5-2 havonta szokta jelezni, hogy tölteni kell. Mindennap használjuk.
9/19 anonim válasza:
Attól függ, mennyire kemény a víz nálatok, ahol erösen meszes, ott akár havonta is jelez, ahol meg lágy víz van, egy évig is elég lehet az egyszeri feltöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!