Ezt a mosóprt, hogyan kell használni, ? Por formájában kell önteni az automatamosógép tartályába, be, vagy hígítva a tartályba önteni?
Vannak akik minden mosóport higítva tesznek a gépbe, hogy biztosan feloldódjon.
De nem feltétlen kell higítani.
Simán szórd bele a mosópor rekeszbe, de akár a ruha közé is szórhatod még amikor bepakolod a gépet.
A mosóprogram azért hosszú, hogy a mosószer fel is oldódjon meg hatni is tudjon.
A poroknál néha előfordul, hogy a szemcse megtapad a ruhán valahol, nem oldódik fel, sokan jobban szeretnek folyékony mosószert használni. De ez csak olyan, mint a szappan és folyékony szappan közti különbség. Van aki az egyiket kedveli, van aki a másikat.
És speciel a folyékony mosószert szeretem, könnyebb kezelni. de használtam sokáig mosóport, nem oldottam fel soha előtte és használtam évekig mosókapszulát is. Csak ott meg gyakran a kapszula fala maradt vissza a ruha anyagán. Másnak meg azzal nem volt soha gondja.
Először megpróbálom porral , aztán ha úgy nemjó rá a ruhára,
Először mosok géppel,,
Férfi vagyok, csak így jött össze,
Bekötöm, kötőcsövet, kifolyót, áramot, de hogy tovább mi a bűvölet, most tanulom,,😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!