Van kijelölt napod a takarításra?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm is péntek délután nagytakarít.ma 12:06
1/10 anonim válasza:
Nálunk vasárnap délelőtt a családi takarítós nap :)
2/10 anonim válasza:
Igen. Én nekem is pont péntek az. Akkor korábban végzek, több időm van, mint másik hétköznap. Viszont a hétvégén nem szeretnék ezzel foglalkozni. Így szabad az egész hétvége.
5/10 anonim válasza:
Van.
Holnap.
Majd holnap fogok takarítani, ma még ráér. :)
6/10 anonim válasza:
Nem igazán. Annyi van, hogy hétfő az ágyneműhuzat mosás napja. :D Ezen kívül változó. Egy hetet dolgozok otthonról, egy hetet irodából. A bejárós hét általában a túlélésről szól, olyankor csak elmosogatok meg a robotporszívó megy 1-2 alkalommal. Otthoni héten takarítgatok ki szépen, minden nap 1-2 órát rászánok. Hétvégén csak akkor takarítok ha nagyon muszáj.
7/10 anonim válasza:
Nincs. Nem is takarítok heti rendszerességgel. Ha valamit meglátok és max 5p megcsinálom. Amúgy minden szoba egyszerre, alaposan kb havonta van meg
9/10 anonim válasza:
Nekem a "Ráér az még! Majd holnap... Úgyse szalad el, megvár az holnap is."
10/10 anonim válasza:
Amikor otthon vagyok, hétvége egyik fél napja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!