Van olyan rajtam kívül, aki utál söpörni, ezért inkább porszívóz?
Hát én söpréspárti vagyok.
Egyrészt mert utálom a porszívó szagát (már egy csomófélét kipróbáltam, de mind büdös, még a vízszűrős is).
Másrészt mert igyekszem környezettudatosan élni, tehát ha valamit emberi energiával is meg tudok csinálni, ahhoz nem használok fel környezetszennyező villamos energiát.
Harmadrészt meg mert ezek szerint én tudok a legjobban söpörni, pont ugyanolyan lesz a szoba, mint porszívózás után.
Igaz, hogy a söprűről a végén le kell szedni a szöszöket, de a porzsákot üríteni sokkal rosszabb, mindig át kell kutatni, hogy nem került-e bele valami értékes, mert a gyerekek mindent szétszórnak. Ha nem nézném át mindig a porzsákot, ma már talán egyetlen fülbevalóm nem maradt volna. Söprésnél a szemem előtt van minden, ez a veszély enm áll fönn.
imádok porszívózni! :D olyan jó látni, amikor felszippantja a nagy porcicákat, nagyobb szöszöket, sárdarabokat, kavicsokat.
a partvis kb dísznek van, néha az erkélyt szoktam vele lesörpörni.
tartályos a porszívóm, szóval üríteni is nagyon könnyű, jó a szívóereje, és tényleg sokkal higiénikusabb, főleg ha utána felmosok.
a fürdőben is porszívózok, mivel drága páromnak göndör sötét haja van, így nagyon látszik a világos padlón. a haj pláne csak beleragadna a söprűbe, szóval inkább az idegeimet kímélem.
ha azt nézzük nem fogyaszt olyan borzasztó sok áramot, hiszen csak napi 5 percekre használod. nálam mindig elöl van, bedugva :D
másban nem is vagyok ennyire tisztaságmániás, de ebben kifejezetten.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Eddig a porszívó vezet. :D
én is így vagyok vele:DD +mikor sár van kint az udvaron, és a kutya összesározza a konyhában a csempét akkor fel szoktam mosni
egyébként szerintem az emberek 99%-a rühelli a söprést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!