Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hányszor öblítsem ki a kádat...

Hányszor öblítsem ki a kádat Domestos után, hogy a lányomat ne csípje pancsi közbe?

Figyelt kérdés
Meg persze a vízi játékait is lefertötlenítettem.
2008. dec. 30. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tusoloval elég ha forro vizzel 2-3 percig öblited.

A jàtékokat is külön edényben sima forro vizben hagyd àzni fél oràt,majd folyo viz alatt ujra öbliteni.

2008. dec. 30. 11:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is hasonlóan gondoltam, de nem voltam biztos benne, hogy így elég.
2008. dec. 30. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Használd higitva a Domestost a kádhoz, illetve a játékokhoz is , ne sűrűn öntsd a kádba, igy könnyebb és kevésbé intenzív a szaga.
2008. dec. 30. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, most töményen használtam, mert tegnap a kislányom belekakált a vízbe. Amúgy nem is szoktam, csak ritkán, és inkább mást használok.
2008. dec. 30. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
97%

Én minden 3. nap takaritom a kàdunkat:)

Nem lesz gond,,csak forro vizes tusolàssal fejezd be a müveletet!

2008. dec. 30. 12:22
 6/6 anonim válasza:
100%

szerintem ha jól kizuhanyozod a kádat, az elég. Kevésbé irritáló, de ugyancsak jó fertőtlenítő a florasept is.

és a domestostól sem kell nagyon félni, mert pl. én simán, gumikesztyű nélkül abban mosom, amit fehéríteni akarok, (vagy pl. kádtisztításnál öntök töményen valamennyit egy szivacsra) utána egy sima kézmosás és egyáltalán nem irritálta a bőröm. Természetesen a bababőr mindig sokkal érzékenyebb.

A vizi játékoknak pedig szerintem elég egy hipermangán oldaltos fürdő. Az is nagyon jól fertőtlenít, és azt még akár a fürdővízbe is lehet tenni (természetesen kis mennyiséget). ld: [link]

2008. dec. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!