Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért színeződnek el a törölkö...

Miért színeződnek el a törölközőim? Olyan, mintha kihypoztam volna őket, pedig nem!

Figyelt kérdés
Tehát már vagy másfél évvel ezelőtt kezdtem észrevenni, hogy azok a törölközők, amiket én használok kezdenek foltosodni, mégpedig úgy, hogy színüket vesztik, mintha hypoval mostam volna őket. Kisebb-nagyobb, szabálytalan foltok vannak rajtuk, kezdve a kéz-, arc-, haj-, és nagy törölközőkig mindegyiken megjelennek. Ami érdekes, hogy amikor hazamegyek vidékre a szüleimhez, akkor azok a törölközők is elkezdenek foltosodni, amiket én használok otthon. Rosszul mosom őket? Van valami betegségem amiről nem tudok? Már nem tudok mire gondolni, s az interneten sem találok hasonló jelenséget. Minden kedves kommentért nagyon hálás lennék. Köszönöm!

2023. jún. 1. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán mosószert kellene váltani, vagy az adagolását nem tartod be.
2023. jún. 1. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz!
2023. jún. 1. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kened magad mindenféle szar krémekkel (balzsam, bőrápoló, hidrataló, stb...) ?

Azok a vegyszerek elég sokmindent tönkretesznek.

2023. jún. 1. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami kence lesz, amit rendszeresen használsz. Pl. Akneroxid vagy más benzoil-peroxidos cucc tipikusan ilyen.
2023. jún. 1. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem hiszem, hogy a mosószer,mert többet is kipróbáltam már az elmúlt években. Orvoshoz már terveztem menni. Hát balzsamot, testápolót eddig is használtam, s amióta elkezdték ezt a törölköző nem volt velük problémám. Lehet, hogy az akneroxid lesz, mert azt használok, csak tudnám, hogy a hajtörölközőimbe hogy kerül bele... :D Minden esetre Köszönöm még egyszer a válaszokat! :)
2023. jún. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!