Fehér/átlátszó bracketű fogszabályzóban gondolkodom, amikhez átlátszó gumit kapnék, az ív maga fém lenne mindenképpen. Mennyire színeződnek el az átlátszó gumik, ha ilyened van? A fehér/átlátszó brackettek is be tudnak színeződni?
Nem kávézom,nem dohányzóm. Napi szinten teát szoktam inni, de arról le tudok mondani, ahogy az egyéb üditőkről is. Curry nem fontos a számomra, megvagyok anélkül. Fűszeresebb (értsd: paprikásabb, pirosabb) pörkölt, leveles, paradicsom szószos kaja is veszélyforrás lehet, ha a gumik elszíneződését nézzük? Ilyen kaják után persze igyekeznék rögtön fogat mosni.
Fém és átlátszó bracketű fogszik között vacilálok.
A kérdező vagyok, leírom a tapasztalataimat ... 3. hónapja van fent a fehér bracketes fogszabim fém ívvel. Átlátszók a gumijaim. Az eddigi 2 kontrollon mindig megdicsértek, hogy milyen szépek a gumik, még ilyet nem láttak, hogy nem színeződtek el. Na ez azért nem teljesen igaz, mert az alsó gumikon látszik némi színeződés, tört fehér-sárgás, de a felsők tényleg teljesen átlátszóak a 4. héten is állítás előtt.
Nem kávézom, csak teát iszom. A színezett üdítőket kerülöm v. egy pohárral iszom és utána vizet... Zsíros, olajos, piros paprikás, paradicsomos ételeket is eszem. Úgyis fogat mosok evés után, úgyhogy mindegy hogy milyen színű az étel. + whitening feliratú fogkérmekkel mosom a fogaim (Signal v, Sensodyne) Én megszerettem ezt a fajta fogszabályzót, nem bántam meg, hogy nem fém. Beszédkor nekem alsó mininálisan látszik, a fölső pedig premierplánban kint van. Volt olyan kollégám, aki márciusig észre sem vette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!