Mit tudok csinálni azzal, hogy miután levették a fogszabim a kapott átlátszó sín kényelmetlen?
A mai nap folyamán levették a fogszabim. Kaptam egy átlátszó sínt, amit 3 hónapig hordanom kell az evést és fogmosást kivéve mindig. Minden további dolgot elmondtak a fogszabályzáson mit kell még használnom és hogyan, de arról egy szó nem esett, hogy ne talán tán nem kényelmes ez a készülék és, hogy akkor mi lenne a teendőm. Valaki jártasabb ebben esetleg?
Olvastam hasonló kérdést, de nem kellene kényelmetlennek lennie. Viszont én borzasztóan nem bírom, pár óra után úgy kikezdte a nyelvem főleg ha beszélek, de még így is kicsit amikor nem. Illetve ezen kívül a fejem is fáj és borzasztó kellemetlen a műanyag érzése hányingerem van tőle egy idő után.
Ezzel lehet valamit kezdeni? Legalább azzal, hogy nem sértse fel jobban a nyelvem? Vagy hozzá lehet ehhez szokni?
A válaszokat előre is köszönöm.
ha nagyon kényelmetlen akkor menj vissza, igazítanak rajta!
ha csak kicsit, akkor a szépséged érdekében viseld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!